برخورد سازمان غذا و دارو با صنایع غذایی متخلف/عوامل تایید نشدن مواد خوراکی کدامند؟

عبدالعظیم بهفر در گفت وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بسته بندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود.

عبدالعظیم بهفر در گفت وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: تولیدکنندگان موظفند معیارهای بهداشتی و استانداردهای لازم را در تمام مراحل تولید و بسته بندی رعایت کنند تا سلامت عمومی حفظ شود.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از چالش ها، سازمان غذا و دارو در مورد فراورده های برگشتی ضوابط سخت گیرانه مانند ضوابط وارداتی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اعمال می کند تا از سلامت و ایمنی محصولات اطمینان حاصل شود و موارد تخلف به شدت پیگیری و برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به سخت گیری های سازمان های نظارتی و بهداشتی در خصوص سلامت و ایمنی فرآورده های غذایی و آشامیدنی اظهار داشت: محموله های غذایی که بازگشت داده می شوند، عمدتاً به دلیل مشکلاتی مانند آلودگی های میکروبی، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز، باقیمانده سموم شیمیایی و عدم رعایت شرایط نگهداری هستند.


بفهر تصریح کرد: آلودگی های میکروبی از جمله حضور باکتری ها، ویروس ها و قارچ ها مانند سالمونلا و اشریشیا کلی، یکی از دلایل اصلی بازگشت محصولات است که می تواند خطرات جدی برای سلامت مصرف کنندگان ایجاد کند.

این مسئول در سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی های غیرمجاز و یا بیش از حد مجاز، موجب مشکلات زیادی در سلامت فرآورده ها می شود.


وی به مواد آلرژن بدون برچسب، عدم رعایت تاریخ انقضا و آلودگی های فیزیکی مانند وجود اجسام خارجی اشاره کرد و گفت: ارائه نشدن اطلاعات کامل و صحیح روی بسته بندی یا استفاده از موادخام غیر استاندارد نیز از جمله عواملی است که می تواند منجر به بازگشت محموله ها و حتی جریمه ها و توقف تولید شود.

نظرات

captcha